web analytics

Gratis op Weg

Wat zit jou dwars?

Wat krop jij op?

Waar lig je wakker van?

Waar sta je mee op en ga je mee naar bed?

Wat wil je graag anders?

Hoe wil jij groeien?

Gratis op weg

Voel je je niet fijn waar je nu bent? In je lijf, in je omgeving, je werk? Ben je de verbinding met de mensen om je heen een beetje kwijt? Voel je je leeg vanbinnen? Heb je juist een overvol hoofd en ervaar je chaos.

Misschien voel je je verloren binnen de rollen die je speelt? Zijn er angsten die je klein houden, gedachten die je in de weg zitten? Ben je niet bewust genoeg, naar je zin?

Of misschien zit je in een periode van rouw, verlies en gemis. Dan ben je met man en macht aan het proberen je hoofd boven water te houden.

Je bent niet de enige

Weet dat je niet alleen bent in deze gevoelens. Veel mensen worstelen met vergelijkbare vragen en innerlijke conflicten. Je bent niet de enige in een zoektocht naar identiteit, houvast en verbondenheid.

In zo’n situatie is het belangrijk om ruimte te nemen voor zelfreflectie en introspectie. Om je gedachten en gevoelens te verkennen en acceptatie of nieuwe antwoorden te vinden.

Schrijven helpt je op weg

Waar je ook mee zit, in welk proces je ook bent, schrijven is altijd een makkelijk manier voor zelfzorg en meer helderheid. Je kunt het doen waar en wanneer je wilt en het lucht altijd op.

Je schrijft het van je af, zet alles op een rijtje en haalt het uit je hoofd op papier. Voor deze manier van schrijven (flowschrijven of intuïtief schrijven) geldt maar één regel:

Schrijf!!

Het hoeft niet mooi, niet netjes, niet foutloos. Als het maar eerlijk is naar jezelf.

Angelique:

Door het schrijven met jou is er zoveel meer erkenning gekomen in en naar mezelf. Soms is het heel fijn om andere taal te leren dan de eigen beperkende gedachten die alsmaar weer van binnen beuken. Jij spreekt (schrijft) zo de taal van zachtheid en acceptatie. Nog steeds dankbaar voor onze fijne gesprekken via jouw mailcoaching 

Hoe dan?

Ik help je op weg.
Vul hieronder je voornaam en mailadres in en vertel kort waarover je wilt schrijven.
Binnen 48 uur mail ik je terug, vaak nog dezelfde dag. Misschien heb ik nog wat aanvullende vragen om je beter te kunnen helpen. Daarna krijg je een paar speciaal voor jou geschreven schrijfsuggesties in een korte mailwisseling.
Zodat je op weg kunt.


En heb je me daarna nog nodig, dan ben ik er ook. Samen vinden we de beste vorm voor jou.

op weg
Door je gegevens in te vullen, stem je ermee in om e-mails van Schrijf jezelf next level te ontvangen.
Je gegevens zijn bij ons veilig en je kunt je bij iedere mail afmelden.
Schrijf jezelf next level logo
Schrijf jezelf next level is onderdeel van WunjoWelZijn

Scroll naar boven