web analytics

Als jij niet liever bent voor jezelf,

wie dan wel?

Je weet dat je niet altijd doet wat het beste is voor jou.  Je weet ook dat jij degene bent die dat kan veranderen.

Dat simpel flowschrijven zo’n positief verschil maakt, heb je misschien nog niet ontdekt.

Onderzoek dat nu gratis met een mini bundel met vijf vragen om over te schrijven. En met alles wat je daarvoor moet weten.

Liever voor jezelf zijn heeft belangrijke voordelen.

Behalve dat het leven fijner is voor jezelf, ervaar je minder stress, angst en depressie, ben je meer tevreden met je leven en heb je betere relaties met anderen. Het geeft je bovendien meer veerkracht in moeilijke situaties, maakt je gemotiveerder om je doelen te bereiken en maakt je weerbaarder tegen negatieve invloeden van buitenaf.

In de gratis bundel schrijf je over

  • waarom je lief mag zijn voor jezelf
  • hoe jij lief bent voor jezelf
  • eerlijk zijn naar jezelf
  • jouw behoeften en hoe je die vervult
  • hoe je liefde ontvangt van jezelf
iever lief zijn voor jezelf gratis e-book

Anderen zeggen:

Anderen die schreven over zichzelf hebben deze ervaring:

Mireille:

Deze week heeft bijgedragen aan de eerste stappen in het toepassen van zelfliefde.

Nicole:

Het was een zeer leuke en vooral fijne ervaring om te FLOWschrijven. Door het schrijven over de schrijfopdrachten kwamen er inzichten en daarmee ook ontspanning.

Eline:

Tijdens het schrijven komen er inzichten langs en soms schrijf je opeens iets wat je niet had verwacht. Ik heb er een aantal hele goede ideeën uitgehaald, vooral wat er voor mij belangrijk is voor het vervolg van mijn leven. Inzichten en vooral ook houvast.

Janine:

Ik ben net begonnen met schrijven; mbv je inspiratieboekje Lief zijn voor jezelf. Tijdens het schrijven heb ik veel aan de uitleg bij de opdrachten. Daarin krijg ik nog houvast want ik wil het nog goed doen; terwijl dat juist niet nodig is. Het vertrouwen dat wat er op papier komt al helemaal goed is is voor mij geruststellend en bemoedigend.

Ik werd verrast bij een schrijfopdracht waarbij ik mijn journal hardop ‘moest’ voorlezen aan mezelf. Het kwam meer binnen dan ik dacht. Mooi om te merken.

Aandacht en tijd voor jezelf

Door jezelf beter te leren kennen en regelmatig even tijd en aandacht aan jezelf te besteden, groeit je zelfvertrouwen. Je kunt beter bepalen wat JIJ wilt en wat goed is voor JOU.

Door liever te zijn voor jezelf, word je authentieker en meer relaxed. Je geeft jezelf niet meer weg maar draagt op een ontspannen manier bij aan je omgeving. Stapje voor stapje, in jouw tempo.

Een makkelijk middel is: flowschrijven

Of noem het intuïtief schrijven.

Het is een zusje van dagboekschrijven, creatief schrijven, therapeutisch schrijven, meditatief schrijven en helend schrijven.

Probeer het gratis met de mini schrijfbundel Lief zijn voor jezelf.

Schrijf jezelf next level is onderdeel van WunjoWelZijn
Scroll naar boven