web analytics

Wil je een stap verder in je leven?

Heb jij het gevoel dat het tijd is voor de volgende stap in je leven? Ben je niet meer zo gelukkig of voelt het niet meer zo goed? Gaat alles wel zo zijn gangetje, maar had je toch eigenlijk wat meer verwachtingen van deze fase van je leven? Vraag je jezelf af of je nog wel op de goede koers zit? Ben je gemotiveerd om te veranderen, maar heb je geen idee hoe?

 

Schrijf je verder neem de volgende stap

Investeer dan eens in jezelf. Neem de tijd, aandacht en rust voor jou en voor nieuwe goede keuzes. Vraag aan jezelf wat je wilt, wat je drijft, wat je dromen en verlangens zijn, wat je angsten en zorgen zijn, waar je nieuwsgierig naar bent en welke kwaliteiten jij jezelf en de wereld te bieden hebt. Ontdek daarnaast waar jouw grootste motivatie zit en doe het schrijvend. Waarom je dat schrijvend zou kunnen doen, lees je hieronder in de inleiding van het e-book Schrijf je verder. Een schrijfbundel / retraite die jou meevoert naar binnen en je duidelijk maakt wat je écht beweegt.

 

Inhoud

In het e-book vind je achtergrondkennis en tips. Bijvoorbeeld in de inleiding die je hieronder kunt lezen. Je vindt er vooral schrijfoefeningen. Veertig vragen over jou, verdeeld over acht modules. Je zult jezelf beter leren kennen, je bewust worden van voorkeuren of overtuigingen van jezelf die je nog niet eerder had opgemerkt. Een ontdekkingsreis in jezelf van tien tot twaalf uur. Alleen al daardoor zet je een verandering in gang. En schrijf je jezelf verder.

 

Eline zegt: Ik ben tijdens een lang weekend alleen weg, proefkonijn geweest voor de schrijfretraite. Heerlijk! Tijdens het schrijven komen er inzichten langs en soms schrijf je opeens iets wat je niet had verwacht. Ik heb er een aantal hele goede ideeën uitgehaald, vooral wat er voor mij belangrijk is voor het vervolg van mijn leven. Inzichten en vooral ook houvast.

Bestellen

Je kunt het e-book onderaan de pagina, hier bestellen en betalen.
Je ontvangt het binnen 24 uur in je mailbox.

 

Een voorproefje uit het e-book:

Welkom

Welkom bij deze schrijfretraite waarin je gaat ontdekken welke volgende stappen jij in je leven wilt gaan zetten. Die stappen zijn het logische gevolg van jouw verlangens en van jouw droomwensen. Misschien heb je je hoofd er al over gebroken wat je met je leven of je werk wilt, maar kon je het niet bedenken. Logisch, want de antwoorden zitten niet in je hoofd. Ze zitten een laag dieper. Je brein kan heel  goed interpreteren en oordelen, problemen herkennen en doelen stellen. Je hebt je hoofd dus zeker nodig in je ontdekkingstocht naar jouw next level, maar het begint bij je hart en je onderbewustzijn.

Schrijven

Anders dan bij een gesprek, doe je het schrijven alleen. Daarmee geef je tijd en aandacht aan jezelf en richt je je volledig op jou en jouw leven. Je luistert alleen naar jezelf. Je ordent je geest, zet zaken op een rijtje, reflecteert op jouw leven, beantwoordt werk- en levensvragen en krijgt inzicht. Door je op papier uit te spreken, neem je jezelf en je behoeften serieus, waardoor je gezondere keuzes maakt. Jóuw keuzes.

Schrijven is langzaam,  waardoor je in je eigen tempo naar binnen keert en bij je kern komt. Je zult soms zelf verbaasd zijn over wat je schreef. Daarna mag je hoofd weer meedoen, om de doelen te stellen en de stappen te plannen. (Lees straks wel even de tips om je hoofd in de ruststand te houden)

Retraite

Stilstaan bij jezelf, in beweging komen door te schrijven en stappen te zetten, vragen energie en aandacht. Ze vragen tijd voor het proces waar je doorheen gaat en rust om alles te laten bezinken. Wanneer je deze bundel snel door wilt werken dan adviseer ik je er een retraite van te maken. Vandaar ook de ondertitel. Neem een week, thuis of in een andere omgeving waarbij je niets anders hoeft te doen dan dagelijks één of twee modules van deze bundel. De rest van de tijd besteed je aan rustige bezigheden, zoals wandelen, fietsen, mijmeren, mediteren. Of aan even iets heel anders, zoals een lachfilm of dansen. Geef je hersenen tussendoor rust.

Heb je geen week beschikbaar en/of wil je langzamer dan is een module per week ook een prima optie. Wat jij wilt. Het is jouw reis.


Bestel hieronder het e-book  Schrijf je verder

Schrijf je verder

Totaal: € -

Betaal via iDEAL of Bancontact!

Voor de factuur moeten wij om uw NAW-gegevens te vragen, alle velden zijn daardoor verplicht.

Bedankt voor je bestelling. Je ontvangt deze binnen 24 uur in je mailbox.

Je gegevens zijn veilig en je kunt op elk moment afmelden.

 


 

Schrijf jezelf next level is onderdeel van WunjoWelZijn

Scroll naar boven