web analytics

Wat zeggen anderen?

 

 

zeggen

 

 

Wat zeggen anderen over schrijf jezelf next level en over mij?

 

 

Monique zegt:

Het schrijven heeft me veel gebracht de afgelopen weken. Naast de praktische inzichten zoals dat het schrijven met pen voor mij veel beter werkt dan typend op mijn telefoon en het belang van ongestoord flowschrijven, heb ik ook zeer diepe inzichten ontvangen tijdens het schrijven.

Je begeleiding voelde voor mij steeds als een liefdevolle en aanmoedigende knuffel van een warme moeder die ik nooit heb gehad. Daar zit echt je grootste kracht; het liefdevol en oordeelloos kunnen luisteren, iemand echt kunnen zien in al haar pijn maar ook in haar kracht en haar zachtjes aanmoedigen om een stapje verder te zetten in haar proces. Door dit alles te belichamen zijn het voor mij geen holle woorden die je schrijft maar woorden die raken, ont-dekken en troosten. 

 

Marieke zegt:

Anke schrijft haar mails op zo’n fijne manier dat je het gevoel hebt dat je alles tegen haar kunt zeggen (schrijven) en ze gaat hier zeer respectvol mee om. Ze reageert snel en haar reacties zijn altijd positief en opbouwend. Na elke mail kon ik gelijk aan de slag met haar schrijfsuggesties waardoor ik elke keer een nieuw stukje van mezelf ontdekte. Mijn blinde vlekken werden liefdevol zichtbaar gemaakt.

Wanneer ik mezelf voorbij liep had ze dit feilloos door omdat ik niet reageerde op haar mail. Na een ‘online zwaaimomentje’ zette ze me weer op het goede spoor om verder te gaan.
Kortom; wil je graag gaan (flow)schrijven om jezelf te leren kennen en daarmee ‘next level’ te gaan moet je bij Anke zijn!

Lieve Anke, dankjewel voor alles wat je voor me hebt gedaan 🌸!

 

Suzan zegt:

Anke is een engel. Ze kan goed in- en aanvoelen, ze beschikt over bijzondere vaardigheden om je geschreven situatie vanuit meerdere perspectieven te bezien en heeft de professionele deskundigheid om je naar gelang je eigen wens en vermogen te begeleiden. 

Kennismaken deed ik met Anke toen ik reageerde op het aanbod om een keer gratis proef te schrijven. De reactie op mijn mail was als het antwoord van een zeer nabije vriend. Anke zette uiteen wat ze gelezen had, gaf, voorzichtig als ze is, haar visie op wat er mogelijk onderliggend zou kunnen spelen en kwam met drie schrijfopdrachten om mee aan de gang te gaan.

Zo leerde ik dat het niet eng is om aan papier toe te vertrouwen en is schrijven inmiddels geïntegreerd in mijn dagelijkse routine. Met Anke schrijf ik nog steeds af en toe. 

 

Erica zegt:

Anke is op mijn pad gekomen toen ik in een heel diep dal zat. Ik was al jarenlang uit balans en ik ging weer door een periode van zwaarte, donkerte en ellende. Ik zag haar berichtje over mailcoaching en ik voelde een lichtpuntje, misschien zou het schrijven me weer uit dit dal kunnen trekken, net zoals het al eens eerder heeft gedaan.

Ik uitte alles aan haar precies zoals ik het voelde, geen filters, maar de rauwe waarheid van dat moment: ik vond mezelf maar weinig waard en zag de toekomst somber in. De warmte die uit de mailtjes terug kwam en de liefdevolle en oprechte aandacht, de (soms) confronterende maar altijd eerlijke spiegel hebben me enorm geholpen om mezelf en de fase waar ik in zit in een ander licht te zien. Dankzij Anke heb ik het schrijven weer opgepakt en er nog meer plezier in gekregen.

Als je jezelf opnieuw wilt uitvinden of naar een betere versie van jezelf ontwikkelen dan raad ik schrijfcoaching met Anke van harte aan!

 

Angelique zegt:

Door het schrijven met jou is er zoveel meer erkenning gekomen in en naar mezelf. Soms is het heel fijn om andere taal te leren dan de eigen beperkende gedachten die alsmaar weer van binnen beuken. Jij spreekt (schrijft) zo de taal van zachtheid en acceptatie. Nog steeds dankbaar voor onze fijne gesprekken via jouw mailcoaching 

 

Ria zegt:

Ik wil je bedanken voor je vertrouwen en meedenken, alle suggesties en reacties. Het heeft mij er weer extra bewust van gemaakt dat schrijven helpend, ordenend en inzicht gevend is voor mij.

(Over flowschrijven en mailcoaching)

 

Annelies zegt:

Ik wil je laten weten dat ik super blij ben dat ik met jou ben gaan (flow)schrijven! Daardoor ben ik mijzelf en mijn leven anders gaan zien.

Ik voelde me eerst onmachtig over mijn leven en pak nu weer de regie. Ik ben actiever geworden en ik ervaar mijn leven niet meer als eenzaam en geïsoleerd. Ik merk zoveel verschuivingen in mezelf en dat maakt mij gelukkig en hoopvol! Dank je wel!

(Over flowschrijven en mailcoaching)

 

Angelique zegt:

Mede door jou lieve Anke en door je aanmoediging tijdens onze schrijfcoaching ben ik in staat om in beweging te blijven, als iets in mij niet ging stappen en ik er wel naar verlangde. Dank je wel

(Over het korte mailcoachingstraject Verken je verlangen.)

 

Renata zegt:

Het aanbod van een gratis schrijf coach sessie van Anke kwam ik op Facebook tegen. Nieuwsgierig als ik ben schreef ik mij in, zonder op haar site te kijken, zonder te weten wie Anke is. 

Haar manier van communiceren en hoe ze de vragen aan mij stelde raakten mij. Ik werd aan het denken gezet en werd min of meer gestuurd naar het diepste in mijzelf, waardoor ik een heel kwetsbaar stuk in mijzelf kon helen. Wellicht omdat ik Anke niet ken en zij mij wel zo’n vertrouwd gevoel en veiligheid bood dat ik het durfde te delen met haar. 
Bijzonder hoe ze mij in beweging heeft gezet met haar vragen en feedback. 
Dank je wel Anke

(Over het korte mailcoachingstraject Verken je verlangen.)

 

Sandra zegt:

Bij deze een dankbaar dankjewel voor jou Anke,

Het schrijven, daar even kunnen blijven, jouw vragen, meelezen en laten,

lieten mij zoveel antwoorden zien en zijn.

Antwoorden op vragen die door al mijn dagen heen.

Het gevoel van alleen verdween. Dankjewel ♡

(Over het korte mailcoachingstraject Verken je verlangen.)

 

Rosa zegt:

Dank voor je tijd, voor je liefde, je helderheid en… je vragen. Lieve Anke, dankjewel voor je grote open hart. Je bent een prachtmens. En je hebt mij ook weer laten voelen dat ik dat ook ben. Met al mijn gewondzijn. 

(Over het korte mailcoachingstraject Verken je verlangen.)

 

Yvonne zegt:

Ik schrijf af en toe in mijn dagboek, maar deze manier van schrijven kende ik nog niet. Het bracht me op nieuwe ideeën over wat ik graag wil. Ik ga zeker doorschrijven om nog meer duidelijkheid over mezelf te krijgen.

 

Karin zegt:

Ik dacht dat ik een goede zelfkennis had, maar het schrijven verraste me toch. Ik schreef over verdriet waarvan ik niet wist welke impact die op me had. Nu heb ik het van me afgeschreven en kan ik verder.

 

Annemarie Barbier, schrijfcoach, zegt:

Wow, wat zit je challenge goed in elkaar, complimenten!  Mooie opbouw, plezierige schrijfstijl.

(over de gratis 10 daagse journaling challenge)

 

Wietske zegt:

Anke is een enthousiaste, ervaren en professionele coach. Door de juiste vragen te stellen komt ze snel tot de kern en biedt daardoor doelgerichte ondersteuning. Ze is laagdrempelig in haar aanpak en creëert daarmee een vertrouwelijke sfeer. Een coachingstraject bij Anke volgen is zeker aan te bevelen. Het is gewoon een toppertje.

(over coaching)

De challenge was uitnodigend en heeft mij echt uitgedaagd om dagelijks te schrijven. De begeleidende mails waren professioneel en doelgericht. Ik kreeg er echt plezier in. Ik ga met veel plezier en nieuwsgierigheid de 30 daagse schrijfreis maken.

(over de gratis 10 daagse journaling challenge en de 30 daagse schrijfreis Journaling next level)

 

Ingrid zegt over rouwbegeleiding:

‘Dit is als een soort ‘dagboek’ met een lieve ziel, die luistert, begrijpt en troost.’ en ‘Wat je nu doet is fijn. Paar keer per week contactmomenten. Ik heb veel aan jouw opmerkingen om even links of rechts een ‘zetje te krijgen’

 

Aly zegt:

Anke is een stuwende kracht, een bron van inspiratie en motivatie om verder te ontwikkelen.

Eline zegt:

Ik ken Anke nu alweer zo’n 20 jaar en ze is een geboren coach. Heel betrouwbaar, lief maar ook heel slim. Ze weet als geen ander je te helpen en je inzichten in jezelf te geven die ontzettend waardevol zijn. Ze vindt niets gek, neemt alle tijd om je te helpen en kan zelf geweldig mooi schrijven.

Ik ben tijdens een lang weekend alleen weg, proefkonijn geweest voor de schrijfretraite. Heerlijk! Tijdens het schrijven komen er inzichten langs en soms schrijf je opeens iets wat je niet had verwacht. Ik heb er een aantal hele goede ideeën uitgehaald, vooral wat er voor mij belangrijk is voor het vervolg van mijn leven. Inzichten en vooral ook houvast.

Ik beveel haar dan ook van harte aan als coach.

(over coaching en de schrijfretraite Schrijf je verder)

 

Annick zegt:

Ik heb langdurige coaching mogen ontvangen van Anke. Anke is betrouwbaar, kundig en vooral veilig. Veilig om je persoonlijk leiderschap te kunnen ontwikkelen. Het coaching traject heeft mij veel gebracht. Het heeft mij geleerd om zelfreflectie toe te passen, leiderschapsstijlen te ontwikkelen en heeft inzicht gegeven in levenslessen,

Anke zet zich ten volste voor je in, om het gewenste resultaat te behalen. En vooral om jou dit zelf te leren behalen.

Ik ben Anke dagelijks nog dankbaar voor dit traject. Een echte aanrader.

(over coaching)

 

Mireille zegt:

De schrijfretreate was of is een unieke ervaring waarin je jezelf onder ogen kunt komen. De vragen en opdrachten helpen om niet vanuit je hoofd, maar vanuit je hart te gaan schrijven. Zeker bij het later teruglezen van je eigen schrijven ontdek je wat er werkelijk in je om gaat en het levert je antwoorden op.

In een week van rust, ruimte en vrijheid kunnen schrijven zonder enige druk. Alles wat komt is goed en het is voor jezelf zo veelzeggend! Ieder komt daar met een eigen doel. Voor mij was dat; waar sta ik nu en wat wil ik? En vooral “ zijn de keuzes die ik maak, in mijn nieuwe pad, voor mij ook kloppend?”

Deze week heeft bijgedragen aan de eerste stappen in het toepassen van zelfliefde in een setting waar je met in eerste instantie onbekenden een bijzondere band opbouwt, elkaar leert kennen en veel plezier hebt. Alleen een retreate in gaan is spannend, een uitdaging en heel erg de moeite waard gezien de nieuwe vriendschappen die zijn ontstaan.

De schrijfretreate bracht mij nieuwe inzichten en vooral het ontmoeten van hele lieve mensen. Het schrijven, samenzijn, luisteren, lachen en huilen, het delen …werkte inspirerend en helend. Elkaar helpen aan nieuwe inzichten, maar vooral een stukje vertrouwen in de ander en je welkom voelen in wie ‘jij’ bent. Geen oordelen, gewoon een stukje acceptatie, liefde voor elkaar, veiligheid en gewoon kunnen “zijn”.

Wat een geweldige ervaring! Wat onwijs tof dat ik mezelf dit gegund heb. De schrijfretreate op ZomersBuiten Oude Pekela door schrijfjezelfnextlevel.nl is een echte aanrader en een kado voor jezelf!  Met grote dank aan de schrijver & begeleider(s) van “ schrijf jezelf next level!”

(over 5 dagen Schrijven op de camping, augustus 2023)

 

Nicole zegt:

Het was een zeer leuke en vooral fijne ervaring om te FLOWschrijven.  Door het schrijven over de schrijfopdrachten kwamen er inzichten en daarmee ook ontspanning. Het schrijven met z’n allen was erg gezellig, verbindend, gelijkgestemd, vertrouwelijk, veilig en ook zeker humoristisch en grappig.

Voor mij was er soms een emotionele ontlading omdat ik over persoonlijke onderwerpen schreef, wat ik zelf ook graag wilde. Op een of andere manier was het vrij aan ons zelf om de diepte in te gaan wat betreft de te schrijven onderwerpen. Het ontstond eigenlijk als vanzelf. We hadden dezelfde intentie, namelijk er zelf iets van kunnen leren.

Anke had iedere dag wel verrassingen in de soort schrijfopdrachtjes en het was daardoor zeer afwisselend. Ze liet je alle ruimte en alles was goed. Dat gaf in het schrijven vrijheid, veiligheid en spontaniteit. Doordat Anke meeschreef doorliepen we samen het hele proces. Ieder op zijn eigen manier en eigen stukje. Ik heb hierin totaal geen prestatie gevoeld.

De combinatie tussen schrijven in ochtend en avond maakte dat ik me vrij voelde want ik kon overdag mijn eigen dingen doen. En toch was er ook weer voldoende contact om samen iets op te bouwen, als we dat wilden. De locatie was dan ook erg geschikt voor dit FLOWschrijven, we zaten droog, in de natuur, tussen de dieren, iedere keer met een theetje en koffietje, gezellig samen. Anke en Peter, heel erg bedankt voor deze dagen waarin jullie mij veel warmte, openheid en inzichten hebben gegeven.

(over 5 dagen Schrijven op de camping, augustus 2023)

 

Iris zegt:

Ik heb de workshop als heel erg fijn ervaren. De rust, de ambiance maar vooral ook wat ik er uit heb gekregen waren voor mij heel waardevol. Ik ga zeker vaker “schrijven”

De opdrachten waren afwisselend en soms eindigden ze met een leuke twist en daardoor met een verrassend en interessant inzicht.

Anke is een hele lieve, rustige, maar vooral ook ervaren coach met zooo ontzettend veel (mensen) kennis!

(over een weekend bezinning en flowschrijven, augustus 2023)

 

Janine zegt:

Ik ben net begonnen met schrijven; mbv je inspiratieboekje Lief zijn voor jezelf. Tijdens het schrijven heb ik veel aan de uitleg bij de opdrachten. Daarin krijg ik nog houvast want ik wil het nog goed doen; terwijl dat juist niet nodig is. Het vertrouwen dat wat er op papier komt al helemaal goed is is voor mij geruststellend en bemoedigend.

Ik werd verrast bij een schrijfopdracht waarbij ik mijn journal hardop ‘moest’ voorlezen aan mezelf. Het kwam meer binnen dan ik dacht. Mooi om te merken.

(over Lief zijn voor jezelf, minibundel)

 

Ria zegt:

Het heet een minibundel, maar het is veelomvattend. Goed voor uren schrijfplezier. Er is aandacht voor terugkijken – zowel de mooie als de moeilijke dingen uit het afgelopen jaar – én voor vooruitkijken. De vragen nemen je bij de hand met veel suggesties. Er is keuze genoeg, zodat je echt kunt kiezen wat op een bepaald moment het beste past om over te schrijven.
Het leuke is dat je je niet hoeft te beperken tot een jaar. Ik dacht: Waarom niet elke maand eens wat van dit soort vragen gebruiken?
Ik ben blij met de bundel!

(over de minibundel Wat neem je mee naar 2024)

 

 

Schrijf jezelf next level is onderdeel van WunjoWelZijn

Scroll naar boven