web analytics

Wat zeggen anderen?

 

zeggen

 

Wat zeggen anderen over schrijf jezelf next level en over mij?

 

Ingrid zegt over rouwbegeleiding:

‘Dit is als een soort ‘dagboek’ met een lieve ziel, die luistert, begrijpt en troost.’ en ‘Wat je nu doet is fijn. Paar keer per week contactmomenten. Ik heb veel aan jouw opmerkingen om even links of rechts een ‘zetje te krijgen’

 

Aly zegt:

Anke is een stuwende kracht, een bron van inspiratie en motivatie om verder te ontwikkelen.

 

Wietske zegt:

Anke is een enthousiaste, ervaren en professionele coach. Door de juiste vragen te stellen komt ze snel tot de kern en biedt daardoor doelgerichte ondersteuning. Ze is laagdrempelig in haar aanpak en creëert daarmee een vertrouwelijke sfeer. Een coachingstraject bij Anke volgen is zeker aan te bevelen. Het is gewoon een toppertje.

(over coaching)

De challenge was uitnodigend en heeft mij echt uitgedaagd om dagelijks te schrijven. De begeleidende mails waren professioneel en doelgericht. Ik kreeg er echt plezier in. Ik ga met veel plezier en nieuwsgierigheid de 30 daagse schrijfreis maken.

(over de gratis 10 daagse journaling challenge en de 30 daagse schrijfreis Journaling next level)

 

Annemarie Barbier, schrijfcoach, zegt:

Wow, wat zit je challenge goed in elkaar, complimenten!  Mooie opbouw, plezierige schrijfstijl.

(over de gratis 10 daagse journaling challenge)

 

Eline zegt:

Ik ken Anke nu alweer zo’n 20 jaar en ze is een geboren coach. Heel betrouwbaar, lief maar ook heel slim. Ze weet als geen ander je te helpen en je inzichten in jezelf te geven die ontzettend waardevol zijn. Ze vindt niets gek, neemt alle tijd om je te helpen en kan zelf geweldig mooi schrijven.

Ik ben tijdens een lang weekend alleen weg, proefkonijn geweest voor de schrijfretraite. Heerlijk! Tijdens het schrijven komen er inzichten langs en soms schrijf je opeens iets wat je niet had verwacht. Ik heb er een aantal hele goede ideeën uitgehaald, vooral wat er voor mij belangrijk is voor het vervolg van mijn leven. Inzichten en vooral ook houvast.

Ik beveel haar dan ook van harte aan als coach.

(over coaching en de schrijfretraite Schrijf je verder)

 

Annick zegt:

Ik heb langdurige coaching mogen ontvangen van Anke. Anke is betrouwbaar, kundig en vooral veilig. Veilig om je persoonlijk leiderschap te kunnen ontwikkelen. Het coaching traject heeft mij veel gebracht. Het heeft mij geleerd om zelfreflectie toe te passen, leiderschapsstijlen te ontwikkelen en heeft inzicht gegeven in levenslessen,

Anke zet zich ten volste voor je in, om het gewenste resultaat te behalen. En vooral om jou dit zelf te leren behalen.

Ik ben Anke dagelijks nog dankbaar voor dit traject. Een echte aanrader.

(over coaching)

 

Mireille zegt:

De schrijfretreate was of is een unieke ervaring waarin je jezelf onder ogen kunt komen. De vragen en opdrachten helpen om niet vanuit je hoofd, maar vanuit je hart te gaan schrijven. Zeker bij het later teruglezen van je eigen schrijven ontdek je wat er werkelijk in je om gaat en het levert je antwoorden op.

In een week van rust, ruimte en vrijheid kunnen schrijven zonder enige druk. Alles wat komt is goed en het is voor jezelf zo veelzeggend! Ieder komt daar met een eigen doel. Voor mij was dat; waar sta ik nu en wat wil ik? En vooral “ zijn de keuzes die ik maak, in mijn nieuwe pad, voor mij ook kloppend?”

Deze week heeft bijgedragen aan de eerste stappen in het toepassen van zelfliefde in een setting waar je met in eerste instantie onbekenden een bijzondere band opbouwt, elkaar leert kennen en veel plezier hebt. Alleen een retreate in gaan is spannend, een uitdaging en heel erg de moeite waard gezien de nieuwe vriendschappen die zijn ontstaan.

De schrijfretreate bracht mij nieuwe inzichten en vooral het ontmoeten van hele lieve mensen. Het schrijven, samenzijn, luisteren, lachen en huilen, het delen …werkte inspirerend en helend. Elkaar helpen aan nieuwe inzichten, maar vooral een stukje vertrouwen in de ander en je welkom voelen in wie ‘jij’ bent. Geen oordelen, gewoon een stukje acceptatie, liefde voor elkaar, veiligheid en gewoon kunnen “zijn”.

Wat een geweldige ervaring! Wat onwijs tof dat ik mezelf dit gegund heb. De schrijfretreate op ZomersBuiten Oude Pekela door schrijfjezelfnextlevel.nl is een echte aanrader en een kado voor jezelf!  Met grote dank aan de schrijver & begeleider(s) van “ schrijf jezelf next level!”

(over 5 dagen Schrijven op de camping, augustus 2023)

 

Nicole zegt:

Het was een zeer leuke en vooral fijne ervaring om te FLOWschrijven.  Door het schrijven over de schrijfopdrachten kwamen er inzichten en daarmee ook ontspanning. Het schrijven met z’n allen was erg gezellig, verbindend, gelijkgestemd, vertrouwelijk, veilig en ook zeker humoristisch en grappig.

Voor mij was er soms een emotionele ontlading omdat ik over persoonlijke onderwerpen schreef, wat ik zelf ook graag wilde. Op een of andere manier was het vrij aan ons zelf om de diepte in te gaan wat betreft de te schrijven onderwerpen. Het ontstond eigenlijk als vanzelf. We hadden dezelfde intentie, namelijk er zelf iets van kunnen leren.

Anke had iedere dag wel verrassingen in de soort schrijfopdrachtjes en het was daardoor zeer afwisselend. Ze liet je alle ruimte en alles was goed. Dat gaf in het schrijven vrijheid, veiligheid en spontaniteit. Doordat Anke meeschreef doorliepen we samen het hele proces. Ieder op zijn eigen manier en eigen stukje. Ik heb hierin totaal geen prestatie gevoeld.

De combinatie tussen schrijven in ochtend en avond maakte dat ik me vrij voelde want ik kon overdag mijn eigen dingen doen. En toch was er ook weer voldoende contact om samen iets op te bouwen, als we dat wilden. De locatie was dan ook erg geschikt voor dit FLOWschrijven, we zaten droog, in de natuur, tussen de dieren, iedere keer met een theetje en koffietje, gezellig samen. Anke en Peter, heel erg bedankt voor deze dagen waarin jullie mij veel warmte, openheid en inzichten hebben gegeven.

(over 5 dagen Schrijven op de camping, augustus 2023)

 

Iris zegt:

Ik heb de workshop als heel erg fijn ervaren. De rust, de ambiance maar vooral ook wat ik er uit heb gekregen waren voor mij heel waardevol. Ik ga zeker vaker “schrijven”

De opdrachten waren afwisselend en soms eindigden ze met een leuke twist en daardoor met een verrassend en interessant inzicht.

Anke is een hele lieve, rustige, maar vooral ook ervaren coach met zooo ontzettend veel (mensen) kennis!

(over een weekend bezinning en flowschrijven, augustus 2023)

 

Janine zegt:

Ik ben net begonnen met schrijven; mbv je inspiratieboekje Lief zijn voor jezelf. Tijdens het schrijven heb ik veel aan de uitleg bij de opdrachten. Daarin krijg ik nog houvast want ik wil het nog goed doen; terwijl dat juist niet nodig is. Het vertrouwen dat wat er op papier komt al helemaal goed is is voor mij geruststellend en bemoedigend.

Ik werd verrast bij een schrijfopdracht waarbij ik mijn journal hardop ‘moest’ voorlezen aan mezelf. Het kwam meer binnen dan ik dacht. Mooi om te merken.

(over Lief zijn voor jezelf, minibundel)

   

Schrijf jezelf next level is onderdeel van WunjoWelZijn

Scroll naar boven