web analytics

Wat zeggen anderen?

 

zeggen

 

Wat zeggen anderen over schrijf jezelf next level en over mij?

 

Ingrid zei over rouwbegeleiding tegen mij:

‘Dit is als een soort ‘dagboek’ met een lieve ziel, die luistert, begrijpt en troost.’ en ‘Wat je nu doet is fijn. Paar keer per week contactmomenten. Ik heb veel aan jouw opmerkingen om even links of rechts een ‘zetje te krijgen’

 

Aly zegt:

Anke is een stuwende kracht, een bron van inspiratie en motivatie om verder te ontwikkelen.

 

Wietske zegt:

Anke is een enthousiaste, ervaren en professionele coach. Door de juiste vragen te stellen komt ze snel tot de kern en biedt daardoor doelgerichte ondersteuning. Ze is laagdrempelig in haar aanpak en creëert daarmee een vertrouwelijke sfeer. Een coachingstraject bij Anke volgen is zeker aan te bevelen. Het is gewoon een toppertje.

(over coaching)

De challenge was uitnodigend en heeft mij echt uitgedaagd om dagelijks te schrijven. De begeleidende mails waren professioneel en doelgericht. Ik kreeg er echt plezier in.
Ik ga met veel plezier en nieuwsgierigheid de 30 daagse schrijfreis maken.

(over de gratis 10 daagse journaling challenge en de 30 daagse schrijfreis Journaling next level)

 

Annemarie Barbier, schrijfcoach, zegt:

Wow, wat zit je challenge goed in elkaar, complimenten!  Mooie opbouw, plezierige schrijfstijl.

(over de gratis 10 daagse journaling challenge)

 

Eline zegt:

Ik ken Anke nu alweer zo’n 20 jaar en ze is een geboren coach. Heel betrouwbaar, lief maar ook heel slim. Ze weet als geen ander je te helpen en je inzichten in jezelf te geven die ontzettend waardevol zijn. Ze vindt niets gek, neemt alle tijd om je te helpen en kan zelf geweldig mooi schrijven.

Ik ben tijdens een lang weekend alleen weg, proefkonijn geweest voor de schrijfretraite. Heerlijk! Tijdens het schrijven komen er inzichten langs en soms schrijf je opeens iets wat je niet had verwacht. Ik heb er een aantal hele goede ideeën uitgehaald, vooral wat er voor mij belangrijk is voor het vervolg van mijn leven. Inzichten en vooral ook houvast.

Ik beveel haar dan ook van harte aan als coach.

(over coaching en de schrijfretraite Schrijf je verder)

 

Annick zegt:

Ik heb langdurige coaching mogen ontvangen van Anke. Anke is betrouwbaar, kundig en vooral veilig. Veilig om je persoonlijk leiderschap te kunnen ontwikkelen. Het coaching traject heeft mij veel gebracht. Het heeft mij geleerd om zelfreflectie toe te passen, leiderschapsstijlen te ontwikkelen en heeft inzicht gegeven in levenslessen,

Anke zet zich ten volste voor je in, om het gewenste resultaat te behalen. En vooral om jou dit zelf te leren behalen.

Ik ben Anke dagelijks nog dankbaar voor dit traject. Een echte aanrader.

(over coaching)

 

 

Schrijf jezelf next level is onderdeel van WunjoWelZijn

Scroll naar boven